Piano huren

Verhuur lange termijn

Bent u op zoek naar een degelijke piano voor bij u thuis, maar weet u nog niet zeker of u er een wil kopen, dan is een piano huren een prima oplossing. Bij Kint Pianos hebben we verschillende piano’s beschikbaar voor verhuur. We bieden piano’s op maat aan: voor de allerkleinsten of volwassenen, voor beginners en gevorderden.

 

Prijzen

De huurprijs bedraagt 49 euro per maand, en de eenmalige opstartkost bedraagt 250 euro (300 indien buiten groot Gent). Stemming, levering en ophaling op een gelijkvloerse verdieping zijn geïncludeerd in de prijs. Indien de piano op een verdiep moet worden geplaatst, zullen extra kosten in rekening gebracht worden. De waarborg voor een piano bedraagt 450 euro.

 

Voorwaarden

Een piano wordt verhuurd voor onbepaalde duur, met een minimum van 12 maanden.
Indien de huurder tot 1 maand na het opzeggen van de huur een piano wenst aan te kopen bij Kint Pianos, is het huurbedrag van 12 maanden integraal aftrekbaar van de aankoopprijs.

ConcertVerhuur

Organiseert u een concert met pianomuziek, maar er is geen piano aanwezig op de locatie? Dan kan Kint Pianos u helpen. We hebben enkele buffetpiano’s en een vleugel ter beschikking voor concertverhuur. De gehuurde piano’s worden telkens gestemd voor aanvang van het concert.

 

Prijzen

 

Buffetpiano

Merk Model Huurprijs voor 1 dag Kost per extra dag
Kawai Model           CS-9 € 380 €70

Kwartvleugel

Merk Model Huurprijs voor 1 dag Kost per extra dag
Kawai Model GE-1 (L: 155 cm) 490 120

 

Voorwaarden

Huur van instrumenten is enkel mogelijk in België. Voor levering buiten Oost-Vlaanderen zal een extra kost worden aangerekend, afhankelijk van de locatie. Stemming, levering en ophaling zijn in de prijs inbegrepen.

Kint Pianos

 

T +32 479 316 530‬
T +32 498 840 003‬
E info @ kintpianos.be

Kint Pianos BV
Klapeksterstraat 1A
9000 Gent

Toonzaal te bezichtigen na afspraak.