April 3, 2021

SOLO SESSIONS II – SEPPE GEBRUERS, THIJS TROCH EN ELISABETH DE LOORE

Agenda

Solo Sessions II

03.04.2021 – 20:00

Seppe Gebruers
Thijs Troch
Elisabeth De Loore

Seppe Gebruers is een jazz- en improvisatiepianist en componist. Hij studeerde in 2013 af aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, waar hij zowel jazz als klassiek geschoold werd. Seppe Gebruers speelt onder meer bij Ifa Y Xangô, Bambi Pang Pang, Mount Meru en in het ‘Antiduo’ met Erik Vermeulen.

Thijs Troch is een Gentse pianist eveneens een bekend gezicht binnen de improvisatie scene.
Hij speelt onder andere bij projecten als Keenroh, Jukwaa, Kabas, Glin fraktion, Hypochristmutreefuzz, Northern escorts, Residuum free unit, Bulliphant,….

Elisabeth De Loore volgde een klassieke opleiding aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Sinds 2013 was ze hoofzakelijk actief als muzikante in het theaterwezen ( NTGent (Parsifal), TGVagevuur (Vadermoord, Cel, Rosa), TGMaastricht (Othello, Eyes wide shut, Brieven uit Genua, King Lear, Emma, The Great Gatsby,…)
Als componiste zoekt ze grenzen op en experimenteert met asymmetrische ritmes.

Het blijft niet stil in Klub Kint!

Vanwege Covid-19 blijven we genoodzaakt onze atelierdeuren gesloten te houden. Maar het is niet omdat wij geen gasten mogen verwelkomen, dat de impuls om muziek te maken en te delen daarom tegen te houden is.
Voor ons nieuw digitaal concept ‘Klub Kint – Solo Sessions’, nodigden we 5 solisten uit in onze toonzaal en lieten hen los op onze gerestaureerde Blüthner vleugel.
U kunt het resultaat daarvan binnenkort zien in de vorm van 2 exclusieve concertvideo’s.

Digitale toegang tot de concerten is gratis, mits online inschrijving.
De exclusieve concertlinks worden op de dag zelf doorgestuurd naar het opgegeven emailadres. Daarna kunt u het optreden live volgen en gedurende 24 uur herbekijken.

Reserveer je ticket vandaag

Reserveer Tickets
Blijf op de hoogte
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.