September 20, 2021

OPENDEURDAG – BRAM DE LOOZE

Agenda

11:00 – 16:00:
Opendeur – optreden team Kint Pianos
Vrije inkom. Aanwezigheid bevestigen via kintpianos.be/klubkint

17:00
Bram De Looze: Colour talk
Inkom €15 (€12 voor studenten). Reservatie via kintpianos.be/klubkint

Over Colour talk, de nieuwe plaat van Bram De Looze.

Bram De Looze (23/02/1991) bracht zijn nieuwe plaat ‘Colour talk’ uit in februari 2020. Op 21/06/2020 zal hij deze komen voorstellen in de eerste editie van  Klub Kint.

Bram beschrijft zijn nieuwe plaat als “Een persoonlijke wereld tussen jazz, klassiek en vrije improvisatie”. Dit alles zal worden gebracht op onze exclusieve Erard piano (1911) die pas gerestaureerd werd bij Kint Pianos.

Klub Kint opent haar deuren voor het grote publiek, en doet dat meteen in stijl. Op 20 september van 11u tot 16u is iedereen uitgenodigd om het reilen en zeilen in een piano-restauratie atelier te komen bekijken. Hapjes en drankjes worden voorzien, en het Kint Pianos team zal een optreden geven in het atelier waarbij de gerestaureerde pianos worden gebruikt. De opendeurdag wordt gevolgd door een optreden van Bram De Looze, die zijn nieuwe plaat ‘Colour talk’ komt voorstellen. Hij zal eveneens gebruik maken van een door Kint Pianos gerestaureerde piano.

Inkom voor de opendeurdag is gratis. Het optreden van Bram De Looze kost €15 (€12 voor studenten).
Voor beide evenementen vragen wij om op voorhand te registreren via het registratieformulier op de pagina van Klub Kint.

Klub Kint zal doorgaan in de Klapeksterstraat 1A, 9000 Gent. Tickets zijn te verkrijgen via het reservatieformulier op de pagina van Klub Kint.

Reserveer je ticket vandaag

Reserveer Tickets
Blijf op de hoogte
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.