Over ons

SERVICES

Wat we aanbieden

Kint Pianos biedt ook samen met een veelzijdig team van pianotechniekers, restaurateurs en stemmers kwalitatieve dienstverlening voor piano liefhebbers en eigenaars aan.

Kopen

Er wordt een gevarieerd assortiment aan piano’s aangeboden van voornamelijk Duitse, Franse en Japanse pianomerken. We zijn erg kritisch in de zoektocht naar interessante instrumenten en staan garant voor kwalitatieve piano’s, geselecteerd vanuit passie voor het instrument.

Huren

Piano’s kunnen worden gehuurd voor 49 euro per maand. Het eerste jaar huur wordt integraal terugbetaald bij aankoop van een instrument. We bieden ook concertverhuur aan. Zowel buffetpiano’s als vleugelpiano’s zijn beschikbaar voor concerten. Levering en stemming zijn inbegrepen.

Transport

Hebt u een piano gekocht, of wilt u uw piano mee verhuizen? Daar kan Kint Pianos bij helpen. Wij doen gespecialiseerde transporten van buffetpiano’s en vleugelpiano’s.

Restauratie & onderhoud

Indien uw piano een aantal gebreken vertoont, komen wij vrijblijvend bij u langs om een onderhouds- en/of restauratieplan op te maken. Na jarenlange ervaring in binnen- en buitenland staat ons team klaar met gerichte en gespecialiseerde expertise.

Stemmen

Indien u  duurzaam wil omspringen met uw instrument is het belangrijk dat het jaarlijks wordt gestemd. Na een stemming van ons, houden wij voor u bij wanneer de volgende stembeurt opportuun is.