Klub Kint 

 

 

Kint Pianos is meer dan een atelier waar piano’s een tweede leven krijgen. Als gedreven muziek-restauratie-platform vinden we het belangrijk om muziek ook tot bij de mensen te brengen. Daarom riepen we Klub Kint tot leven; een nieuw concept waarin ons atelier maandelijks wordt omgedoopt tot gezellige concerthal.

Zo willen we onze gasten kennis laten maken met het hele proces beginnende bij de restauratie tot en met het bespelen van die door ons gerestaureerde instrumenten. Live concerten in een intieme akoestische setting, waarin piano steeds centraal staat, vormt de rode draad van onze programmatie.

In de onderstaande lijst kan je de komende optredens vinden. Reserveren kan via onderstaand reservatieformulier of via info@kintpianos.be

 

Bram De Looze (°1991) bracht zijn nieuwe plaat ‘Colour Talks’ uit in februari 2020. Op 21/06/2020 komt hij die bij ons voorstellen in een eerste Klub Kint editie.

De Looze, onder andere gekend van indrukwekkende projecten als Pentadox, LABtrio, zijn trio met Joey Baron en Robin Verheyen, brengt zijn soloplaat – een mengeling van jazz, klassiek en vrije improvisatie- op onze exclusieve Erard piano uit 1911. Die werd onlangs  volledig gerestaureerd door Kint Pianos.

Klub Kint zal doorgaan in de Klapeksterstraat 1A, 9000 Gent. Tickets kosten €15 (€12 voor studenten) en reservaties voor tickets is mogelijk via bovenstaand formulier.

Het album op voorhand beluisteren kan via SpotifyApple Music en is te koop in de meeste CD-winkels.

Kint Pianos

 

T +32 479 316 530‬
T +32 498 840 003‬
E info @ kintpianos.be

Kint Pianos BV
Klapeksterstraat 1A
9000 Gent

Toonzaal te bezichtigen na afspraak.