Piano huren

VERHUUR
Bent u op zoek naar een degelijke piano voor bij u thuis, maar weet u nog niet zeker of u er een wil kopen, dan is een piano huren een prima oplossing. Bij Kint Pianos hebben we verschillende piano’s beschikbaar voor verhuur. We bieden piano’s op maat aan: voor de allerkleinsten of volwassenen, voor beginners en gevorderden.

PRIJZEN
De huurprijs bedraagt 49 euro per maand, en de eenmalige opstartkost bedraagt 295 euro (345 euro indien buiten groot Gent). Stemming, levering en ophaling op een gelijkvloerse verdieping zijn opgenomen in de prijs. Indien de piano op een verdiep moet worden geplaatst, worden extra kosten in rekening gebracht. De waarborg voor een piano bedraagt 450 euro.

VOORWAARDEN
Een piano wordt verhuurd voor onbepaalde duur, met een minimum van 12 maanden. Indien de huurder tot 1 maand na het opzeggen van de huur een piano wenst aan te kopen bij Kint Pianos, worden de eerste 12 maanden huur terugbetaald.

CONCERTVERHUUR
Organiseert u een concert met pianomuziek, maar er is geen piano aanwezig op de locatie? Dan kan Kint Pianos u helpen. We hebben enkele buffetpiano’s en een vleugel ter beschikking voor concertverhuur. De gehuurde piano’s worden telkens gestemd voor aanvang van het concert.

* Huur van instrumenten is enkel mogelijk in België. Voor levering buiten Oost-Vlaanderen zal een extra kost worden aangerekend, afhankelijk van de locatie. Stemming, levering en ophaling zijn in de prijs inbegrepen.

Bedankt voor uw bericht,
wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kawai Model NS-10
Piano huren gent Kint Pianos
Kost per extra dag
€ 120
Kawai Model GE-1 (L: 155 cm)
Kint Pianos Gent piano stemmen
Kost per extra dag
€ 130