Piano huren

Bent u op zoek naar een degelijke piano voor bij u thuis, maar weet u nog niet zeker of u er een wil kopen, dan is een piano huren een prima oplossing. Bij Kint Pianos hebben we verschillende piano’s beschikbaar voor verhuur. We bieden piano’s op maat aan: voor de allerkleinsten of volwassenen, voor beginners en gevorderden.

Piano bij je thuis

De huurprijs bedraagt 49 euro per maand, en de eenmalige opstartkost bedraagt 295 euro (345 euro indien buiten groot Gent). Stemming, levering en ophaling op een gelijkvloerse verdieping zijn opgenomen in de prijs. Indien de piano op een verdiep moet worden geplaatst, worden extra kosten in rekening gebracht. De waarborg voor een piano bedraagt 450 euro.

VOORWAARDEN
Een piano wordt verhuurd voor onbepaalde duur, met een minimum van 12 maanden. Indien de huurder tot 1 maand na het opzeggen van de huur een piano wenst aan te kopen bij Kint Pianos, worden de eerste 12 maanden huur terugbetaald.

Concert

Wij bieden onze buffet- en vleugelpiano’s aan voor concertverhuur. Afhankelijk van het repertoire, locatie en specifieke wensen van artiesten of organisators gaan we op zoek naar het meest geschikte instrument.

Een offerte wordt opgemaakt afhankelijk van duurtijd, locatie en keuze van het instrument. We onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en denken graag mee om op de best mogelijke manier, in de geest van het concert, een meerwaarde te bieden. De service is compleet en omvat levering, ophaling en stemming van de piano.

* Huur van instrumenten is enkel mogelijk in België. Voor levering buiten Oost-Vlaanderen zal een extra kost worden aangerekend, afhankelijk van de locatie. Stemming, levering en ophaling zijn in de prijs inbegrepen.

Klub Kint solo session
Bedankt voor uw bericht,
wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.